Ömer Özkan gözyaşlarına hakim olamadı

Ömer Özkan gözyaşlarına hakim olamadı

GÜNDEM Haberleri

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hakkında soruşturma başlatıldığı iddia edilen Prof. Dr. Ömer Özkan, basın açıklaması düzenledi.

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hakkında soruşturma başlatıldığı iddia edilen Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik Rekonstrüktif Cerrahi Estetik Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan, basın açıklaması düzenledi. Konuşması sırasında duygulandığı ve gözyaşlarına zor hakim olduğu gözlenen Özkan, "Savcılığa herkesle ilgili şikayet gidebilir ancak bu insanların suçlu olduğu ya da soruşturma başlatıldığı anlamına gelmez. Bizim üniversiteye ve memlekete borcumuz var, bu nedenle çok önemli teklifleri reddediyoruz" dedi. Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde saat 24.00'de basın toplantısı düzenleyen Prof. Dr. Ömer Özkan, şunları söyledi: "Haberleri okuduğumda ilk olarak çok komik gelmişti. Niyetini ve içeriğini anladıkça daha çok üzüldüm. İyi bir haber için iyi bir araştırma yapmak gerekir. Savcılığa herkesle ilgili şikayet gidebilir ancak bu insanların suçlu olduğu ya da soruşturma başlatıldığı anlamına gelmez. Soruşturma başlatılması için savcılığın rektörlükten onay alması gerekir. Çok incitici, üzücü bir haberdi. Beni, eşim ve çocuğumun fotoğrafını koyuyorlar, eğer bu üzülmemiz için yapılıyorsa gerçekten üzüldük. Nitelikli dolandırıcılık deniyor bunu ne demek olduğunu bilmiyorum. Bu suçlamalar habere göre üniversitede olduğum için yapılıyor ama ben üniversitede olmasam çok daha fazlasını kazanırım. Bizim üniversiteye ve memlekete borcumuz var, bu nedenle çok önemli teklifleri reddediyoruz. Bireysel olarak bizi ve üniversiteyi yıpratmaya çalışıyorlar. Benim alnım açık, üniversitede yaptığım operasyonları özel izinli olarak ve rica yoluyla yapıyorum. Hastalarımdan ve Türkiye'nin pek çok yerindeki vatandaşlardan destek mesajı aldım."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...