Ölümcül hastalık evcil hayvandan geçecek

- Güncelleme:
Ölümcül hastalık evcil hayvandan geçecek

GÜNDEM Haberleri

İngiltere'de Bristol Üniversitesi tarafından yayımlanan raporda, insanlarda hayvanlardan kaynaklanan ölümcül yeni hastalıklar çıkabileceği belirtildi.

İngiltere'de Bristol Üniversitesi tarafından yayımlanan raporda, insanlarda hayvanlardan kaynaklanan ölümcül yeni hastalıklar çıkabileceği belirtildi. Bunun sebebi de hayvanların yuva ya da bahçe yerine evlerde beslenmeye başlanması olarak gösterildi. Raporda, insanların her geçen gün daha da risk içinde kaldıkları, zira hayvanların artık günlük hayatın bir parçası haline geldiği belirtildi. Bristol Üniversitesi Veterinerlik Bilimleri Okulu'nda veteriner patolojisi dalında profesör olan Michael Day liderliğindeki araştırmada, nbsp;kedi ve köpeklerin "potansiyel olarak büyük hastalık kaynağı" olduğu ifade edildi. "Yeni Bulaşıcı Hastalıklar" dergisinde yayımlanan araştırmada, "Bu hayvanlar ev içinde besleniyor. Kedi ve köpeklerin eve, yatak odasına kadar girmesiyle insanlara hastalık bulaşması ihtimali arttı" denildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...