Olimpiyat sunumunda Japon heyetini zorda bırakan Fukuşima sorusu

Olimpiyat sunumunda Japon heyetini zorda bırakan Fukuşima sorusu

GÜNDEM Haberleri

2020 Olimpiyatları için Türkiye'nin ardından Japonya sunum yaptı. Japonya'ya daha çok Fukuşima'daki nükleer sızıntı soruldu.

2020 Olimpiyatları için Türkiye 'nin ardından Japonya sunum yaptı. Japonya'ya daha çok Fukuşima 'daki nükleer sızıntı soruldu. Arjantin'in başkenti Buenos Aires'te 2020 Yaz Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları'nı düzenleyecek kentin açıklanmasına saatler kala aday kentlerden Tokyo sunumunu yaptı. İstanbul'un ardından salona gelen Japon heyetine Başbakan Shinzo Abe başkanlık yaptı. Multivizyon gösterileri ve tesislerin tanıtımının da yapıldığı sunumun ardından soru-cevap bölümüne geçildi. Japon heyetine daha çok Fukuşima'daki nükleer sızıntı konusunda sorular gelirken, bu sızıntının Tokyo için herhangi bir tehdit içermediği belirtildi. Heyet, ulaşım konusunda IOC üyelerine garanti verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...