Olimpiyat Komitesi'ne muhalefetten sürpriz destek

Olimpiyat Komitesi'ne muhalefetten sürpriz destek

GÜNDEM Haberleri

Spor Bakanı Suat Kılıç, Olimpiyat Komitesi'ne verdiği dosyada muhalefet partilerinin liderlerinin de İstanbul'a destek mektuplarının olduklarını belirtti.

Spor Bakanı Suat Kılıç, Olimpiyat Komitesi 'ne verdiği dosyada muhalefet partilerinin liderlerinin de İstanbul'adestek mektuplarının olduklarını belirtti. 2020 Yaz Olimpiyatları'na ev sahipliği yapacak şehir, Arjantin'in başkenti Buenos Aires'te bu akşam belli olacak. İstanbul 2020 Olimpiyat Adaylığı için yapılan sunum tamamlandıktan sonra İstanbul komitesinde bulunan Spor Bakanı Suat Kılıç, Olimpiyat Komitesi'ne verdikleri dosyada, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve hükümet yetkililerinin imzaladığı mektubun yanı sıra, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin de İstanbul'a destek mektuplarının bulunduğunu belirtti. Bakan Kılıç, muhalefetiyle, hükümetiyle tüm Türkiye'nin tek yürek olup olimpiyatları düzenlemeye hak kazanmaya odaklandığını vurguladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...