Öldürülen teröristler PYD'li çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Öldürülen teröristler PYD'li çıktı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Güvenlik birimlerinin amansız takibi sonucu dün gece Nusaybin'deki çatışmalarda 6 terörist daha etkisiz hale getirildi.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde dün Suriye tarafındaki Kamışlı'ya kaçmaya çalışan 2'si üst düzey 18 PKK'lının etkisiz hale getirilmesinin ardından güvenlik güçlerinin bölgedeki operasyonları sürüyor.  Gündüz operasyonlar sürerken Nusaybin tarafından yükselen yoğun dumanın teröristlerin çatışmalar esnasında yer değiştirmek ve güvenlik güçlerini yanıltmak maksadıyla kullandığı sis bombalarından kaynaklandığı belirtildi. Ayrıca Nusaybin ilçesinde dün düzenlenen ayrı bir operasyonda da 6 PKK'lının etkisiz hale getirildiği belirtildi. İlçede dün her iki operasyonda toplam 24 PKK'lı etkisiz hale getirildi. 
Öldürülen teröristler PYD'li çıktı
CEMİL BAYIK'IN TALİMATINA 'BALIKLAMA' ATLADILAR

Güvenlik birimleri, teröristlerin Cemil Bayık'ın kaçın talimatına 'balıklama' atladıklarına dikkat çekti. Nusaybin'de teröristlerin köşeye sıkıştıklarını vurgulayan güvenlik birimleri, teröristlerin en kolay yolun kaçıp hayatlarını kurtarmak olarak gördüğünü ifade ediyor. 
Öldürülen teröristler PYD'li çıktı
ÖLDÜRÜLENLERİN ÇOĞU PYD'Lİ ÇIKTI

Kaçanların tamamının da kırsaldan, PYD/YPG tarafından gelen teröristler olduğu belirtilirken, arkada bıraktıkları YPS (eski adıyla YDG-H) teröristlerinin ölümünün, kendilerine zaman kazandırdığı belirtiliyor.  Bu kapsamda YPS'li teröristler arasında da ciddi sıkıntılar doğmaya başladığına dikkat çeken güvenlik birimleri, önemli sayıda teröristin teslim olma yönünde telsiz konuşmaları olduğunu kaydediyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...