Öldü diye morga koydular, 11 saat sonra hayata döndü

Öldü diye morga koydular, 11 saat sonra hayata döndü

GÜNDEM Haberleri

Polonya'da inanılmaz olay. 91 yaşındaki bir kadının öldüğü ilan edildikten ve morga kaldırıldıktan 11 saat sonra yaşadığı fark edildi.

Polonya'da inanılmaz olay. 91 yaşındaki bir kadının öldüğü ilan edildikten ve morga kaldırıldıktan 11 saat sonra yaşadığı fark edildi. BBC'nin haberine göre, Janina Kolkiewicz'in yeğeni Dziennik, sabah eve geldiğinde teyzesinin nefes almadığını fark ederek doktor çağırdı. Yapılan muayeneden sonra 91 yaşındaki kadının ölüm belgesi yazıldı. Bunun üzerine morga kaldırılan kadın için iki gün sonra cenaze töreni düzenlemek üzere hazırlıklara başlandı. Ancak kadın morga kaldırıldıktan 11 saat sonra morg çalışanları aileyi arayarak, Kolkiewicz'in ölmediğini haber verdi. Kolkiewicz, hayatta olduğu anlaşılınca evine gönderildi. Üşüdüğünden şikayet eden kadının yediği bir kase sıcak çorba ve iki krepten sonra ısındığı belirtildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...