Olacak iş değil! Polis memuru silahım boş dedi: Ateş alan silah garsonu yaraladı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Kartal’da silahın boş olduğunu göstermek isterken, silahı ateş alan polis memuru bir kişinin yaralanmasına neden oldu. Polis memuru ‘Taksirle kasten yaralama’ suçundan adliyeye sevk edildi.

Kartal Yakacık Çarşı Mahallesi'nde bir restoranda gece saat 02.52 sıralarında, A.K. isimli polis memuru ise kuzeni S.Y. yemek yemek için bir restorana gittiler.

İddiaya göre, işletme müdürü M.B. polis memuruna silahla içeri giremeyeceğini ve silahı dolaba koyup kitleyeceklerini söyledi. Bunun üzerine A.K. isimli polis şarjörü çıkarıp masaya koyarak silahın boş olduğunu söyledi. İşletme müdürünün silahı dolaba koyalım demesi üzerine belinden silahı çıkaran A.K. isimli şahıs dolduruş yapmadan silahı kaldırarak işletme müdürüne kabzeyi gösterdi ve şarjör yok silah boş dediği anda silahı ateş aldı.

İşletmede garson olarak çalışan O.A., sağ karnından ve elinden yaralandı.

Olay yeri inceleme ekipleri gerekli çalışma yapıldıktan sonra, şüpheliler ‘Taksirle kasten yaralama’ suçundan adliyeye sevk edildi.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR




Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...