Okmeydanı'nda halk otobüsüne molotof attılar

/ Kaynak: DHA
Okmeydanı'nda halk otobüsüne molotof attılar

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Şark Kahvesi'nde cadde üzerinde eylem yapan grup, özel bir halk otobüsüne molotof kokteyli atarak saldırdı.

İstanbul Okmeydanı'nda yüzleri maskeli terör örgütü yandaşları, durdurdukları halk otobüsünü molotofkokteyli atarak yaktı. Kısa sürede alev topuna dönen otobüs kullanılamaz hale geldi. Kaçan saldırganların yakalanması için çalışma başlatıldı.


1 KİŞİ YARALANDI
Molotoflu saldırıya uğrayan otobüsteki yolculardan Yalçın Karamanoğlu, "Ben hastaneye gidiyordum 15 kişilik bir grup önümüzü kesti. Camları önce kırdılar. Sonra içeriye Molotof kokteyli attılar. İçeriden dışarıya kendimizi zor attık. Bir arkadaş yandı galiba onu götürdüler. Biz otobüsten inerken attılar. Bu arabaları yakanlar vatan hainidir. Biz yansaydık ne olacaktı. Yazıktır, günahtır. Bunun telafisi yok" diye konuştu.


Okmeydanı'nda halk otobüsüne molotof attılar

İTFAİYE ZIRHLI ARAÇ EŞLİĞİNDE GELEBİLDİ
Otobüs kısa sürede alev topuna döndü. Olayı korku dolu gözlerle izleyen vatandaşlar durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri yolu kapatarak güvenlik önlemi aldı. İtfaiye araçları güvenlik gerekçesiyle olay yerine uzun süre gelemedi. Akrep diye tabir edilen zırhlı araçlar eşliğinde dakikalar sonra olay yerine gelebilen itfaiye araçları, yarım saatlik çalışmanın ardından yangına müdahale etti. Olayda otobüs kullanılamaz hale gelirken, çevredeki vatandaşlar da olay yerine geç geldiği gerekçesiyle itfaiye ekiplerine tepki gösterdi.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...