Okmeydanı'nda bomba alarmı! Bomba imha uzmanları bölgede...

/ Kaynak: İHA
Okmeydanı'nda bomba alarmı! Bomba imha uzmanları bölgede...

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Okmeydanı E-5 Karayolu'nda yol kenarına bırakılan ve üzerinde pankart olan piknik tüpü bomba paniğine sebep oldu. Bomba imha uzmanları bölgeye sevk edildi.

İstanbul Okmeydanı E-5 Karayolu'nda yol kenarına bırakılan ve üzerinde pankart olan piknik tüpü, bomba paniği yaşanmasına neden oldu. Trafik durdurularak patlatılan tüpte bomba izine rastlanmadı.Edinilen bilgilere göre, sabah saatlerinde E-5 Karayolu Okmeydanı ayrımı yol ayrımında üzerinde pankart asılı piknik tüpünü gören sürücüler, polise haber verdi. Olay yerine gelen polis, çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. Bölgeye bomba imha ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemenin ardından, Okmeydanı yol ayrımı trafiğe kapatıldı ve şüpheli tüp, fünye ile patlatıldı. Büyük bir gürültü ile patlayan tüpte bomba izine rastlanmadı. Yaşanan olayın ardından yol tekrar trafiğe açıldı.


GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...