Okmeydanı savaş alanına döndü, polise havai fişekle saldırdılar

/ Kaynak: İHA
Okmeydanı savaş alanına döndü, polise havai fişekle saldırdılar
GÜNDEM Haberleri  / İHA

Okmeydanı'nda, Gezi olaylarında yaralanan Berkin Elvan için eylem yapmayı bahane eden grup, ortalığı savaş alanına çevirdi.

Yollardaki mazgalları söken, elektrik direklerini deviren grup, polis havai fişeklerle saldırdı.Sabah saatlerinde Okmeydanı'nda toplanan grup, Gezi olaylarında yaralanan Berkin Elvan için İstanbul Adliyesi'ne yürümek istedi. Polis grubun yürümesine izin vermedi. Bunun üzerine ara sokaklara kaçan grup, yeniden toplanarak barikat kurdu. Polisi taş ve molotof bombası yağmuruna tutan grup, yollardaki mazgalları söktü. Elektrik direklerini deviren ve esnafın dükkanlarına zarar veren grup, daha sonra havai fişekle saldırıya başladı. Çevik kuvvet polisinin üzerine onlarca havai fişek atıldı. Polis de zırhlı araçlarla ve biber gazıyla grubu dağıtmaya çalıştı.Bu arada, yoldan geçmekte olan bir kadın, polis ile göstericiler arasında kalarak yaralandı. Olay yerine çağrılan ambulansta ilk müdahalesi yapılan kadın, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Bölgedeki gerginlik sürüyor. nbsp;

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...