Öğretmenlerin aşılanmasında son durum belli oldu

Düzenleyen:
Öğretmenlerin aşılanmasında son durum belli oldu

GÜNDEM Haberleri

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 40 yaş üstü 57 bin öğretmenin daha randevularının açıldığını duyurarak, 813 bin 400 öğretmen ve eğitim çalışanına aşı olma imkânı sağlandığını açıkladı.

Koronavirüsle mücadelede aşı, normalleşme koşullarını elde edebilmek adına en önemli gereklilik. Bu kapsamda salgın sürecinde en fazla yara alan sektörlerden biri olan eğitimin normal seyrine gelebilmesi için öğretmenlerin aşılanması hayati önem arz ediyor. Bakan Selçuk, öğretmenlerin aşılanmasına yönelik son durumu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

57 BİN ÖĞRETMENİN DAHA AŞI RANDEVUSU AÇILDI

Bakan Selçuk, öğretmenler ve eğitim çalışanları için öncelikli aşı uygulamasının hızla devam ettiğini, 40 yaş üstü 57 bin öğretmenin daha randevularının açıldığını aktardı. Selçuk, böylelikle 813.400 öğretmen ve eğitim çalışanı için aşı olma imkânının sağlanmış olduğunu bildirdi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...