Öğretim üyesinin İsrailli esir kadınlara yönelik çirkin paylaşımına tutuklama

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Öğretim üyesinin İsrailli esir kadınlara yönelik çirkin paylaşımına tutuklama

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

İsrail-Filistin çatışmasında esir alınan İsrailli kadınlara yönelik çirkin bir paylaşımda bulunan Trakya Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Bekir Yüksel Hoş için harekete geçildi. Sosyal medya hesabından 'İsrail'in en taş hatunlarını esir almak nedir be kardeşim? İsrailli gençler n'apsın şimdi? Taş mı yesin?' sözleri ile paylaşım yapan Bekir Yüksel Hoş, bu paylaşımı sebebiyle tutuklandı.

İsrail ve Filistin arasında devam eden çatışmalarda Hamas tarafından esir alınan İsrailli kadınlara yönelik bir öğretim üyesi tarafından tepki gören bir paylaşım yapıldı. Trakya Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Bekir Yüksel Hoş, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından Filistin'de Hamas'ın esir aldığı iddia edilen İsrailli kadınlarla ilgili çirkin bir paylaşımda bulundu.

ÇİRKİN PAYLAŞIM NEDENİYLE TUTUKLANDI

Hoş paylaşımında, “Adam sanki elite model look seçmeleri yapar gibi seçip seçip esir almış. İsrail'in en taş hatunlarını esir almak nedir be kardeşim? İsrailli gençler n'apsın şimdi? Taş mı yesin?” ifadelerine yer vermişti. Paylaşım üzerine Hoş, “halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme”, “halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma” suçlamalarıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...