Odatv davasında Yalçın Küçük'e tahliye

Odatv davasında Yalçın Küçük'e tahliye

GÜNDEM Haberleri

Odatv davasının bugün görülen duruşmasında eski Emniyet Müdürü Hanefi Avcı ve yazar Prof. Dr. Yalçın Küçük hakkında tahliye kararı çıktı.

İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesinde büyük salonda görülen Odatv davası duruşmasına, tutuklu sanıklar Yalçın Küçük ve eski emniyet müdürü Hanefi Avcı ile gazeteciler Ahmet Şık, Nedim Şener ve Doğan Yurdakul'un da aralarında bulunduğu bazı tutuksuz sanıklar katıldı. Eski emniyet genel müdür yardımcısı Emin Arslan'ın sanık Hanefi Avcı'nın avukatı olarak ilk kez katıldığı duruşmayı, CHP Denizli Milletvekili İlhan Cihaner ve gazeteci Uğur Dündar da izledi. Mahkeme heyeti, Yalçın Küçük ve Hanefi Avcı'nın tahliyesine karar verdi. Yalçın Küçük, Ergenekon Davası'ndan, Hanefi Avcı ise Devrimci Karargah Davası'ndan tutukluluk halleri devam ettiği için cezaevinden çıkamayacak.

nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...