O görüntüler kemikleri sızlattı

O görüntüler kemikleri sızlattı

GÜNDEM Haberleri

15 Temmuz Gaziler Platformu Başkanı Erol Bulut tahliye edilen FETÖ sanığı eski askerî öğrenci Taha Furkan Çetinkaya’nın CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu tarafından kabul edilmesine isim vermeden tepki gösterdi.

Edirnekapı Şehitliği ziyaretinde açıklamalarda bulunan 15 Temmuz Gaziler Platformu Başkanı Erol Bulut, “Hâlâ kalkışma alametleri hissediyoruz. Kalkışanları kucağına basan siyasiler var. İsim vermiyorum ama buna çok üzülüyoruz. Herkes kendi üzerine düşeni alsın diye burada naif konuşmaya çalışıyoruz. FETÖ’den atılanları kucaklayanlar bizi üzüyor. Burada şehitlerimizin kemiklerini sızlatıyorsunuz. Bu vatan hepimizin bu vatana birlikte sahip çıkmalıyız aksi hâlde böleler parçalarlar” dedi. 15 Temmuz ruhunu her daim yaşayacaklarını belirten Bulut “Biz de şehitliğe namzediz ve onların temsilcileriyiz. Bu dünyada Allah bize can verdiği sürece bu ruhu yaşayacağız ve yaşatacağız. Bunu bir kere daha buradan haykırmak istiyoruz” diye konuştu.

Bu arada Taha Furkan Çetinkaya’nın annesi Melek Çetinkaya, FETÖ’nün internet sitesi Kronos’a röportaj verdi. Çetinkaya “15 Temmuz’u unutturmayacaklara ben de bu utancı unutturmayacağım” diyerek tehdit savurdu. Melek Çetinkaya daha önce de FETÖ elebaşı Gülen’e ‘terörist’ diyemeyeceğini söylemişti.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...