O emniyet müdürü silivride!

O emniyet müdürü silivride!

GÜNDEM Haberleri

Emniyet'teki paralel yapılanma iddiasıyla 22 Temmuz'da düzenlenen operasyonda tutuklanan 51 polis, Metris'ten Silivri Cezaevi'ne nakledildi.

Polisler arasında eski İstanbul Terörle Mücadele Şube müdürleri Yurt Atayün ve Ömer Köse, eski İstihbarat Şube Müdürü Ali Fuat Yılmazer ve eski Mali Şube Müdürü Yakup Saygılı da var. Ergenekon ve Balyoz davalarında gözaltına alınan, aralarında İlker Başbuğ, Mehmet Haberal, Hurşit?Tolon, Yalçın?Küçük, Veli Küçük, Doğu Perinçek'in de bulunduğu birçok ünlü isim Silivri'ye konulmuştu. Duruşmalar da burada kurulan mahkemede yapılmıştı. Öte yandan, Ergenekon ile Balyoz davalarında ceza alan emekli Albay Dursun Çiçek, kendisine "kumpas" kurulduğu iddiasıyla soruşturmalarda görev alan emniyet görevlileri, savcı ve hakimlerden şikayetçi oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...