Nusaybin'de son durum

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Nusaybin'de son durum

GÜNDEM Haberleri  / AA

Mardin'in Nusaybin ilçesinde 4 mahallede uygulanan sokağa çıkma yasağının ilçe merkezinin tamamında uygulanmasının ardından ilçede hareketlilik yaşandı, işte Nusaybin'deki son durum...

Mardin'in Nusaybin ilçesindeki sokağa çıkma yasağı devam ediyor, ilçede an itibariyle yaşananlar ve son gelişmeler bu haberde... Mardin'de, sokağa çıkma yasağının Nusaybin ilçesinin tamamında uygulanması kararının ardından bazı vatandaşlar alışverişe yönelirken, bazıları ilçeye terk etti.Nusaybin Kaymakamlığınca 4 mahallede uygulanan sokağa çıkma yasağının ilçe merkezinin tamamında uygulama kararı, belediye hoparlörlerinden yapılan anonslarla vatandaşlara duyuruldu.
Duyurunun ardından bazı vatandaşlar yanlarına aldıkları eşyalarla ilçeyi terk etti. Bazı vatandaşlar ise erzak alma amacıyla fırın ve market önlerinde uzun kuyruklar oluşturdu.
Kaymakamlıktan yapılan açıklamada, ilçede artan terör olayları nedeniyle vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması, bozulan huzur ve asayiş ortamının tekrar tesis edilebilmesi için Abdulkadirpaşa, Fırat, Dicle ve Yenişehir mahallerinde sokağa çıkma yasağı uygulandığı anımsatılmıştı. Açıklamada, ilçede saat 10.00 itibarıyla Yenituran, Yeşilkent, Mor Yakup, Zeynelabidin, Kışla, 8 Mart, Gırnavas, Devrim, Selahaddin Eyyubi, İpekyolu ve Barış mahallelerinde de sivil vatandaşların zarar görmemesi için ikinci bir duyuruya kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildiği, yasağa uyulmasının, can ve mal güvenliği yönünden önem arz ettiği belirtilmişti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...