Nişantaşı'ndaki cinayetin dikkat çeken detayları

Nişantaşı'ndaki cinayetin dikkat çeken detayları

GÜNDEM Haberleri

Nişantaşı'nda dün akşam meydana gelen ve Sedat Şahin'in kardeşi Vedat Şahin ile yakın adamı Ferdi Topal öldürüldüğü saldırıda dikkat çeken detay!

İstanbul'un lüks mağazalarıyla ünlü semti Nişantaşı'nda dün akşam saatlerinde bir saldırı şoku daha yaşandı. Cumartesi günü meydana gelen saldırıda gece kulübü önünde kurşun yağdırılmış ve 1 kişi ölmüştü. Dün akşam Nişantaşı Valikonağı Caddesi'nde suç örgütü lideri Sedat Şahin'in kardeşi Vedat Şahin ile yakın adamı Ferdi Topal, bir otomobilden uzun namlulu silahlarla açılan ateş sonucu öldü. Olayda Enver Aydın da ağır yaralandı. Vedat Şahin'in cenazesi Adli Tıp'tan alındı. Vedat Şahin ve iki koruması cadde üzerinde bulunan evlerinden çıktıkları sırada bir araçtan üzerlerine ateş açılmış, olayda Vedat Şahin ve koruması Ferdi Topal hayatını kaybetmişti. Vedat Şahin ve korumasının cenazeleri, Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi. Polis eskortu eşliğinde Adli Tıp'tan çıkarılan cenazeler, Kozlu Mezarlığı Gasilhanesine götürüldü. Cenazelerin, bu akşam Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kaldırılacak özel uçakla Samsun'un Bafra ilçesine götürülerek, yarın toprağa verileceği öğrenildi. nbsp;
Nişantaşı Valikonağı Caddesi'nde dün gece saatlerinde yaşanan yeraltı dünyasının ünlü isimlerinden Sedat Şahin'in kardeşi Vedat Şahin ve yanındaki iki adamının kimliği belirsiz kişilerce uğradığı silahlı saldırının izleri nbsp;sabahleyin ortaya çıktı. Çevre sakinleri gece büyük bir gürültü duyduklarını ve dışarı çıktıklarında yerde iki ceset gördüklerini söylediler.
Cadde üzerindeki çok sayıda binanın cam ve duvarlarında kurşun izleri olduğu görüldü. Ağaca saplanmış bir mermi çekirdeği ise dikkat çekti. Mahalle sakinleri gece büyük bir gürültü duyduklarını ve dışarı çıktıklarında yerde yatan iki ceset gördüklerini söylediler.
Nişantaşı'ndaki cinayetin dikkat çeken detayları
BAKTIK Kİ KAPIMIZIN ÖNÜNDE İKİ CESET

Silah seslerini duyduğunu söyleyen bir mahalle sakini "Saat 22.00 sıralarında evde televizyon seyrediyorduk. Birden bire büyük bir patlama sesi duyduk. Ne olduğunu anlamadık. Kendimizi cama attık. Baktık ki kapımızın önünde iki ceset var." dedi.
Nişantaşı'ndaki cinayetin dikkat çeken detayları
İKİ DAKİKA SÜRDÜ

Dilara İnce ise "Oturduğumuz masada nbsp;birden bire tarama sesi duyduk. Baktık ki bütün camlar delik deşik olmuş. Her şey iki dakikada olup bitti." diye konuştu. nbsp;Kurşun isabet eden başka bir dairede ise dün akşam saatlerinde tadilat vardı. Evde boya yapan usta Zekeriya Tuncer "Dün biz burada çalışıyorduk. Bizden sonra elektrikçiler geldi. Onlar da işlerini bitirmiş ve çıkmışlar. Onlardan yirmi dakika sonra bu olay gerçekleşmiş. Bu olay yirmi dakika sonra olsa buradaki arkadaşlarda kaza geçirebilirdi" şeklinde konuştu.
Nişantaşı'ndaki cinayetin dikkat çeken detayları
BAKAN EFKAN ALA, NİŞANTAŞI VE İSTİNYE'DEKİ SALDIRILARLA İLGİLİ KONUŞTU nbsp;

İçişleri Bakanı Efkan Ala, dün Nişantaşı ve İstinye'de meydana gelen silahlı saldırılar arasında bağlantı olup olmadığı yönünde araştırmaların sürdüğünü belirterek, "Meselenin üzerinde duruluyor. Kısa sürede açıklığa kavuşturulur" dedi. nbsp;
İçişleri Bakanı Efkan Ala, Levent'te katıldığı Kurye Eğitim Töreni'nin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Dün İstinye ve Nişantaşı'nda meydana gelen Vedat Şahin ile Ali Ekber Akgün'ün öldüğü saldırılar arasında bağlantı olup olmadığı yönünde soru üzerine konuşan Bakan Ala, "Bu konuda çalışmalar devam ediyor. Soruşturma devam ediyor. Arkadaşlarımız meselenin üzerinde duruyor. Şuan da elimizde bir done yok. Kısa sürede mesele çözülebilir. İki olay arasında bağlantı vardır da diyemeyiz, yoktur da diyemeyiz. Soruşturma sonunda elde edilecek delillere göre değerlendirme yapabiliriz. Olay çok yeni. Meselenin üzerinde duruluyor. Kısa sürede açıklığa kavuşturulur. Bizim tecrübelerimiz onu gösteriyor" nbsp;
(Ajanslar)



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...