Nişan yolculuğu feci bitti, ölü ve yaralılar var

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Nişan yolculuğu feci bitti, ölü ve yaralılar var

GÜNDEM Haberleri

Nişana gitmek için yola çıkan aile feci bir kaza geçirdi. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç sulama kanalına uçtu, 1 kişi öldü 5 kişi de yaralandı.

Manisa'da nişana giden ailenin bulunduğu otomobilin sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaymetmesi sonucu sulama kanalına uçtu. Kazada 1 kişi canından oldu, 5 kişi de yaralandı. Kaza, akşam saatlerinde Turgutlu ve Ahmetli ilçeleri arasında bulunan Cambazlı Mahallesi Kaplıca Yolu'nda meydana geldi. Mesut Kocabıyık (43) idaresindeki otomobil yolun sağ tarafında bulunan sulama kanalına uçtu.

SÜRÜCÜ OLAY YERİNDE CAN VERDİ

Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Otomobil sürücüsü Mesut Kocabıyık ile otomobilde bulunan Celal Emir Kocabıyık (8), Elif Kocabıyık (38), Eymen Kocabıyık (3), Fadime Kutlu (41) ve Ceren Kutlu (11), itfaiye ekiplerinin yardımıyla araçtan çıkartıldı. Sağlık ekipleri sürücü Mesut Kocabıyık’ın hayatını kaybettiğini belirlerken, yaralılar ambulanslarla Turgutlu Devlet Hastanesine götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...