Nişan atma kavgası kanlı bitti: Kızın babası öldürüldü

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Nişan atma kavgası kanlı bitti: Kızın babası öldürüldü

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Elazığ'da, kızını bacanağının oğlu ile nişanlayan baba, kızının nişan atması sonucu bacanağı ve oğullarının saldırısına uğradı. Saldırıda bıçaklanan baba, hayatını kaybetti.

Elazığ'da nişan atma olayında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Bileği ve boynundan bıçaklanan kız babası, hayatını kaybetti.

DEHŞET SAÇTILAR

Pulu ilçesi Kalekent Mahallesi'nde gece saatlerinde meydana gelen olayda, Ercan Yetiş, kızını bacanağının oğluna verdi. Bir süre sonra Yetiş'in kızı, nişan attı. Olayın ardından Yetiş'in bacanağı ve oğulları evin önüne geldi ve Yetiş'i konuşmak için aşağı çağırdı. Bir süre sonra tartışma kavgaya dönüştü.

Nişan atma kavgası kanlı bitti: Kızın babası öldürüldü

Kavgada Y.K., sallama diye bilinen bıçak ile Yetiş'i boynundan ve bileğinden yaraladı. Ardından havaya ateş açan şahıslar olay yerinden kaçtı.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Yapılan ihbar üzerine, bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Pulu Devlet Hastanesine, ağır yaralı bir şekilde getirilen Ercan Yetiş, sağlık ekiplerinin tüm çabalarına rağmen hayatını kaybetti.

Ekipler olayla ilgili incelemelerini sürdürüyor.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR



Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...