Niğde’de Bylock kullanan 6 FETÖ’cü tutuklandı

Düzenleyen: / Kaynak: IHA
Niğde’de Bylock kullanan 6 FETÖ’cü tutuklandı

GÜNDEM Haberleri  / IHA

Niğde'de geçen günlerde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması üyesi olduğu iddiasıyla gözaltına alınan 13 şüpheliden 6'sı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Niğde İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, "FETÖ/PDY silahlı terör örgütü üyesi" olduğu iddiasıyla ByLock kullanıcılarına yönelik geçtiğimiz günlerde Niğde merkezli Kayseri, Adana, Bolu, Mersin, İstanbul, Muş, Ankara, Hakkâri, Yozgat, Kırşehir illerinde 14 adrese eş zamanlı operasyon düzenlemiş, 13 kişi gözaltına alınmıştı. 

6 KİŞİ TUTUKLANDI, 7 KİŞİ SERBEST BIRAKILDI

Yakalanan şüpheliler adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden Esra A., Bülent G., Hakan S., Halit P., Mehmet K. ve Fatih İ. çıkartıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, Sümeyye G., F. Alptekin Ö., Gamze Y., Ali B., Zehra B., Mustafa D. ve Şevki Y. ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: IHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...