Necdet Özel'in son sağlık durumu ne?

/ Kaynak: DHA
Necdet Özel'in son sağlık durumu ne?

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Cerrahi operasyon geçiren Genelkurmay Başkanı Necdet Özel'in son sağlık durumu hakkında açıklama geldi. İşte Özel'in son durumu...

Necdet Özel'in nesi var, Genelkurmay Başkanı Özel, 15 gün izine ayrılmışıtı. Orgeneral Necdet Özel'in tıbbi bir operasyon geçirdiği öğrenildi. İşte Genelkurmay tarafından yapılan son açıklama. Genelkurmay Başkanlığı, Orgeneral Necdet Özel'in sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, "Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel tıbbi bir operasyon geçirmiştir. Operasyon başarılı geçmiş olup, Orgeneral Özel'in sağlık durumu iyidir. Bazı basın yayın organlarında konu ile ilgili çıkan spekülatif haberler gerçeği yansıtmamaktadır" denildi. Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklama şöyle; " Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel tıbbi bir operasyon geçirmiştir. Operasyon başarılı geçmiş olup, Orgeneral Özel'in sağlık durumu iyidir. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'in istirahatli olduğu bu dönemde Genelkurmay Başkanlığına Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hulusi Akar vekalet etmektedir. Bazı basın yayın organlarında konu ile ilgili çıkan spekülatif haberler gerçeği yansıtmamaktadır."



GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...