Nazmiye Demirel vefat etti

Nazmiye Demirel vefat etti

GÜNDEM Haberleri

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in eşi Nazmiye Demirel vefat etti. Nazmiye Demirel, bir süredir alzheimer hastalığıyla mücadale ediyordu

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in eşi Nazmiye Demirel vefat etti. Bir süredir Alzheimer hastalığıyla mücadele eden Nazmiye Demirel'in tedavisi Ankara'da sürüyordu. Eşi Nazmiye Demirel'in ölüm haberinin ardından Başkent Üniversitesi'ne gelen Süleyman Demirel, burada kısa bir açıklama yaptı. Doktorlara teşekkür eden Süleyman Demirel, "Kendilerine minnet ve şükranlarımız vardır. 4,5 sene onu hayatta tuttular. Hepinize teşekkür ederim. Allah rahmet eylesin" dedi.
NAZMİYE DEMİREL KİMDİR?
Nazmiye Demirel (1927 - 27 Mayıs 2013), Türkiye Cumhuriyeti'nin 9. Cumhurbaşkanı eşidir. 12 Mart 1948 tarihinde Süleyman Demirel ile evlenen Nazmiye Demirel 1993 yılında eşinin Cumhurbaşkanı seçilmesiyle "First Lady" oldu. Nazmiye Demirel Çankaya Köşkünden ayrıldıktan sonra 2005 yılında rahatsızlandı. Alzheimer rahatsızlığıyla mücadele ediyordu..
##tgvideo##

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...