Narkotik düğmeye bastı: Panelvanda kilolarca esrar ele geçirildi

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Narkotik düğmeye bastı: Panelvanda kilolarca esrar ele geçirildi

GÜNDEM Haberleri  / Anadolu Ajansı

Adana'da, Narkotik ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucunda bir panelvanda 58 kilo 574 gram esrar ele geçirildi. Panelvan sürücüsü çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

Adana İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, yaptığı çalışmalar sonucunda içerisinde uyuşturucu olduğunu belirlediği bir panelvanı takibe aldı.

Ekipler aracı Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nun merkez Sarıçam ilçesindeki İncirlik uygulamasında durdurarak narkotik dedektör köpeği "Tinga" ile arama yaptı.

Köpeğin, araç içerisinde yüklü olan mobilyalara tepki göstermesi üzerine yapılan incelemelerde, ekipler çuval içerisinde 58 kilo 574 gram esrar buldu.

Bunun üzerine araç sürücüsü Tolga U. gözaltına alındı.

Şüpheli emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından, adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı nöbetçi hakimlik tarafından tutuklandı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...