Naci Görür deprem beklenen kritik bölgeyi açıkladı: Rüyalarımı kaçırıyor!

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Naci Görür deprem beklenen kritik bölgeyi açıkladı: Rüyalarımı kaçırıyor!

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Deprem bilimci Naci Görür, Tunceli'nin tehdit altında olduğunu söyledi. Tunceli'de 7.4 büyüklüğünde bir depremin meydana gelebileceğini konusunda uyarıda bulunan Görür, "Uykularımı kaçırıyor" ifadelerini kullandı.

Prof. Dr. Naci Görür, depreme ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Deprem beklenen bölgeyi açıklayan Naci Görür, "Dünyanın en aktif, en tehlikeli faylarından biri. Bunu aklınızda tutun!" dedi. 
 
Prof. Dr. Naci Görür, Halk TV'de katıldığı canlı yayında, Tunceli'de beklenen depreme değindi. Görür, "Tunceli halkına oranın depremselliğini anlatmak ve insanlarımızı bilgilendirerek deprem kültürü kazanması için ben bu yaşta gidip anlatıyorum. Biz gittik Tunceli'ye; resmi kanaldan bizimle hiç ilgilenilmedi ama halkın ilgisi fazlaydı" dedi. 
 
"O böyle gerçekten benim rüyalarımı kaçıyor. Bunun sebebini harita üzerinden anlatmak isterim" ifadelerini kullanan Prof. Dr. Naci Görür, şöyle devam etti:

"EN AZ 7.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE BİR TEHLİKE VAR"

 
 
Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...