Naci Ağbal:' Hiçbir zaman boş vaatlerde bulunmadık'

Naci Ağbal:' Hiçbir zaman boş vaatlerde bulunmadık'

GÜNDEM Haberleri

AK Parti Bayburt 1. Sıra milletvekili adayı, eski Maliye Bakanlığı Müsteşarı Naci Ağbal, seçimlerdeki vaat yarışını gazetemize değerlendirdi.

Osman Çobanoğlu ANKARA
AK Parti Bayburt 1. Sıra milletvekili adayı, eski Maliye Bakanlığı Müsteşarı Naci Ağbal, seçimlerdeki vaat yarışını gazetemize değerlendirdi. "AK Parti hükümetlerinin en temel özelliği yapmayacağı hiçbir şeyi söylememesidir" diyen Ağbal, "AK Parti hükümetlerinin ekonomi yönetiminde ortaya koyduğu tecrübenin artık bir karşılığı var. Vatandaş bir şey söylendi mi onun yapılacağına inanıyor. Çünkü geçmişte onu test etmiş ve görmüş. Biz bu millet için her zaman karşılığı olan vaatler içinde olduk. Boş vaatler içerisinde asla olmadık" ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu'nun verdiği büyük vaatleri de eleştiren Ağbal, "Karşılığı olmadan, vermek üzerine kurulu anlayışın 1990'lı yıllarda ülkeyi nerelerden nerelere getirdiği açıktır. Allah bir daha bu memleketi böyle sıkıntılarla karşı karşıya getirmesin" diye konuştu.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...