Nabi avcı kötü haberi gazetecilerden duydu!

/ Kaynak: İHA
Nabi avcı kötü haberi gazetecilerden duydu!

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Nabi Avcı, Bursa'nın Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız'ın silahla saldırı olayını Eskişehir ziyareti sırasında gazetecilerden öğrendi.

Bakan Avcı, Mahmudiye ilçesinin ardından Çifteler ilçesine geçti. İlçe girişinde partilileri tarafından karşılanan Bakan Avcı sırasıyla, Çifteler Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı, esnaf ziyareti yaptıktan sonra 300 yataklı yurt inşaatında incelemelerde bulundu. Daha sonra arıtma tesisi inşaatında incelemeler yapan Bakan Avcı, burada gazetecilerin sorularını cevapladı.

Bir gazetecinin, "Bursa'nın Gürsu Belediye Başkanı uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralandı. Şuanda hastanede tedavi altında. Bununla ilgili bir şeyler söylemek ister misiniz?" sorusuna, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, "Ben daha henüz basın bültenlerine bakamadım. Biliyorsunuz ziyaretlerde sizlerle beraberdik. Basın bültenlerimize bakmadım. Çok geçmiş olsun, ilk defa duyuyorum" dedi.

Ardından Avcı, gazeteciye, "Şuanda Başkanın durumu nasılmış?" diye sordu. Basın mensubunun da "Ağır yaralı yönünde bilgimiz var" cevabı sonrası Avcı, "Allah şifalar versin. Allah sevenlerine bağışlasın. İlk defa duydum, şimdi duydum. Çok üzüldüm, geçmiş olsun diyelim" ifadelerini kullandı.

Bakan Avcı, Çifteler ziyareti kapsamında son olarak Türk Dünyası Kültür Evi'nde incelemelerde bulundu. nbsp;

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...