Müzisyen Onur Şener cinayetinin iddianamesi hazırlandı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Müzisyen Onur Şener cinayetinin iddianamesi hazırlandı

GÜNDEM Haberleri

Ankara'da çalıştığı eğlence mekanının çıkışında katledilen müzisyen Onur Şener'in katil zanlılarına ilişkin iddianame düzenlendi.

Ankara'nın Çankaya ilçesinde çalıştığı eğlence merkezinin çıkışında boğazı kesilerek öldürülen bir çocuk babası müzisyen Onur Şener'in cinayetine ilişkin 5 sanık hakkında iddianame tamamlandı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamada, "2 Ekim 2022 günü Çankaya ilçesinde bulunan Cassetta isimli iş yerinde solist olarak çalışan maktul O.Ş.’yi, cam bardaklarla öldüren şüpheliler İ.K., A.G., S.S., G.G. ve J.E. hakkında yapılan soruşturma sonunda, 11 Kasım 2022 günü Ankara Ağır Ceza Mahkemesine hitaben iddianame düzenlenmiştir" denildi.

İSTEK PARÇAYI BİLMEDİĞİ İÇİN ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ

İstek parçayı bilmediği gerekçesiyle öldürülen Şener'in katillerini, kız arkadaşı tespit etmişti. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'da Şener cinayetinin yakın takipçisi olacaklarını belirterek, "Hunharca katledilen müzisyen kardeşimizi istismar etmek ne ahlakidir, ne insani ne de vicdanidir. Babasını kaybeden kız çocuğumuza, hayat arkadaşını kaybeden eşine yapılmış bir zulümdür. Faillerin hak ettiği cezayı alması için meselenin takipçisiz olacağız" demişti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...