Mustafa Sarıgül, Yunanistan Parlamentosu önünde Türk bayrağı açtı

Düzenleyen:
Mustafa Sarıgül, Yunanistan Parlamentosu önünde Türk bayrağı açtı

GÜNDEM Haberleri

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül Atina'daki Yunan Parlamentosu önünde Türk bayrağı açarak, "Amerika’dan medet umma, Türkiye’den dostluk ara. Miçotakis silahlardan elini çek" dedi.

TikTok videolarıyla sık sık gündeme gelen Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, bu kez Yunanistan'da çektiği bir video ile gündeme geldi. Yunanistan, Doğu Ege Adalarını silahlandırarak Türkiye'nin 12 mil uyarısına resmen meydan okumaya çalıştı ve gerilimi iyice tırmandırdı. Türkiye ve Yunanistan arasında devam eden Adalar konusunda kriz devam ederken TDP Lideri Sarıgül Yunanistan'a gitti.

'TÜRKİYE'DEN DOSTLUK ARA'

Sarıgül, Yunanistan'ın Atina'daki Yunan Parlamentosu önünde Türk bayrağı açtı ve Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis'e seslendi. Sarıgül  "Şu an Yunanistan’dayım.  Amerika’dan medet umma, Türkiye’den dostluk ara. Miçotakis silahlardan elini çek. Barışa gel bak biz buradayız"sözleriyle Yunan başbakana seslendi. 

O anları sosyal medya hesaplarından paylaşan Sarıgül'ün videosuna yorum yağdı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...