Mustafa Reşit Akçay, 'He-man değilim ama Avrupa'dayım'

- Güncelleme:
Mustafa Reşit Akçay, 'He-man değilim ama Avrupa'dayım'
GÜNDEM Haberleri

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay Avrupa Ligi'ne kalmanın gururunu yaşadıklarını söyledi

Tarihinde ilk defa katılma başarısı gösterdiği Avrupa Ligi'nde J Grubu'nda Lazio, Legia Varşova ve Apollon ile mücadele edecek olan Trabzonspor'da Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay 61saat.com'a çarpıcı açıklamalar yaptı. "He-Man değilim ama ben de artık Avrupa Ligi'nde bir teknik adamım" diyen Akçay'ın sözleri şöyle: "Şenol Güneş'in ayak izlerini takip ediyorum. Trabzon tarihindeki ikinci yerli teknik adam olarak tarihe geçmenin mutluluğunu yaşıyorum. Benim ve bazı futbolcularım için Avrupa Ligi'nde olmak tarihi bir sürecin en anlamlı anıdır. Benim ve bazı futbolcularım için Avrupa Liginde olmak denizde yüzmek, değil yürümektir…" nbsp;
ÇOK KİŞİ BİZİ KISKANACAK
"Teknik adamlıkta en büyük hayalim Trabzonspor'un başında Barcelona ile final oynamaktı. Bu hayalime giden yolda ilk engeli aştım. Hayallerimin peşinden gitmek en büyük en inançlı refleksimdir. Daha çok kişi Trabzonspor'u kıskanacak. Trabzonspor'un oyun gücü, disiplini, etik kurallara uyarak mücadele etmesi birçok takıma örnek olacak. nbsp;Bundan böyle oyun içinde yetişemediğim yerlerde benim adımı benim yetkimi sahada kullanacak oyuncular olacak. Bunlar Zokora, Giray, Maluoda ve Onur'dur. Volkan Şen'e insanı duygularla sahip çıktım, çıkacağım. Ama işin profesyonelliğine gelince elbette bedelini ödeyecek. Ödül varsa suç da olacak…"
TRABZON SERİ PEŞİNDE
Lige Beşiktaş mağlubiyetiyle başladıktan sonra geçtiğimiz hafta Ç.Rize'yi yenen Trabzonspor, Akhisar deplasmanından da 3 puanla dönmek istiyor. Bu sezon hem Avrupa hem de ligde yoğun bir trafiğin kendilerini beklediğini söyleyen Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay oyuncularına, "Ligde de adımızdan söz ettirmeliyiz. Akhisar maçı bizim için nbsp;
çok önemli" uyarısında bulundu.

Kupa beklentisi
CAS'ın F.Bahçe'nin aldığı 2 yıl Avrupa kupalarından men cezasını onamasının ardından Trabzonspor'da gözler TFF'ye çevrildi. Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, TFF'ye çağrıda bulunarak, "Haklı olana hakkını teslim edin" diye konuştu.

nbsp;Mustafa Reşit Akçay, 'He-man değilim ama Avrupa'dayım'

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...