Muş'ta silahlı kavga, 1ölü

Muş'ta silahlı kavga, 1ölü

GÜNDEM Haberleri

Muş'ta çıkan silahlı kavgada baba öldü, olay sırasında yanında bulunan oğlu ise yaralandı.

Alınan bilgiye göre, 112 acil serviste şoför olarak görev yapan Abdulbaki Argün ile oğlu Serkan Argün, alacak verecek yüzünden daha önce de tartıştığı Mehmet Subaşı'yla görüşmek için Erzurum Caddesi'ndeki Engelliler Parkı'na gitti. nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; Burada Argün ile Subaşı arasında başlayan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Bunun üzerine Subaşı, yanındaki silahla Argün'ü karnından, oğlu Serkan'ı da bacağından yaraladı. Ağır yaralanan baba Argün, Muş Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm
müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Serkan Argün ise hastanede tedavi altına alındı.Olayın ardından kaçan Subaşı'nın yakalanması için çalışma başlatıldı. İl Sağlık Müdürü Dr. M. Fatih Ebiloğlu, Argün'ün meslekdaşları ve yakın çevresi tarafından çok sevilen bir kişi olduğunu belirterek, yaşanan bu elim olayın kendilerini üzüntüye boğduğunu söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...