Muş-Bingöl kara yolunda feci kaza: Ölü ve yaralılar var

- Güncelleme:
Muş-Bingöl kara yolunda feci kaza: Ölü ve yaralılar var

GÜNDEM Haberleri

Muş-Bingöl kara yolunda 6 otomobilin karıştığı zincirleme kazada 3 kişi hayatını kaybederken 8 kişi yaralandı. Kaza yapan araçlar çekici ile kaldırılırken, bölgede geniş güvenlik önlemleri alındı.

Muş-Bingöl karayolunun 8. kilometresi Kıyık köyü yakınlarında akşam saatlerinde 6 otomobilin karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. Kazada Sezgin Karakuş, Alican Çiçek ve Ferman Uçar hayatını kaybetti, 8 kişi yaralandı.

TRAFİK DURMA NOKTASINA GELDİ

İhbar üzerine olay yerine, sağlık, AFAD, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri bölgede trafiğin kontrollü geçişini sağlarken, kazaya karışan araçlar, çekici yardımıyla yoldan kaldırıldı. Polis ekipleri bölgede geniş güvenlik önlemi aldı.

Muş-Bingöl kara yolunda feci kaza: Ölü ve yaralılar var

6 ARAÇ BİRBİRİNE GİRDİ

Sürücülerden Hakan Ataklı, "Murat Köprüsü'ne gidiyorduk, kazayı 800 metre ileride gördüm. Arabamı sağa çektim. Bir otomobil gelip arabamın üzerine düştü. Araçta ailem ve kız kardeşim vardı. Onlarda herhangi bir sıkıntı yok. 6 araç birbirine girdi” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...