Muharrem İnce'den 'sandık' mesajı

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Muharrem İnce'den 'sandık' mesajı

GÜNDEM Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Son dakika haberi... Memleket Partisi Genel Başkanı İnce, Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesinin ardından yeni bir açıklama yaptı. İnce, "Oylar Memleket Partisi’ne" dedi. 

Seçimlere saatler kala siyaset gündemi, Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'ye ait olduğu iddia edilen kaset ile sarsıldı.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Cumhurbaşkanlığı adaylığından dün çekilmesinin ardından, partiden art arda istifalar gelmeye başlamış, İnce'nin ise hangi partiyi destekleyeceği merak edilmeye başlanmıştı.

İnce'den konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama geldi.

İnce, "Sandıktan vazgeçme, Oylar Memleket Partisi’ne!" dedi.

Muharrem İnce'den 'sandık' mesajı

NE OLMUŞTU?

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, İnce’nin istifasıyla ilgili “Bir geri çekilme değil, Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem'e ve Millet İttifakı’nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek" olarak yorumladı. Özkoç, ATA İttifakı’nın adayı Sinan Oğan’a da “Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem'in inşasına katkı verme” çağrısı yapmıştı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İnce’nin çekilmesinden üzüntü duyduğunu söylemişti.

AK Parti'li Kurtulmuş kaset iddialarıyla ilgili savcıları göreve çağırmıştı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...