Muharrem İnce yine CHP'yi hedef aldı: HDP'li olsaydınız İBB'de işe girerdiniz

Düzenleyen: / Kaynak: Yeni Şafak
Muharrem İnce yine CHP'yi hedef aldı: HDP'li olsaydınız İBB'de işe girerdiniz

GÜNDEM Haberleri  / Yeni Şafak

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce bazı televizyon kanallarının CHP'li belediyelerden kaynak aldığı iddiasının ardından şimdi de partinin HDP’yle ilişkisini gündeme getirdi. CHP'deki siyasi değişime değinen İnce, "HDP'li olsaydınız İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde işe girdiniz" dedi.

CHP ile ilgili açıklamalarıyla gündeme gelen Muharrem İnce dün de Twitter'da katıldığı bir sohbet odasından muhalefetle ilgili açıklamalarıyla dikkat çekti. Bazı kanalların CHP’den kaynak aldığını  açıklayan İnce, "Belediye beslemeli bir medya olamaz. Bunlar yolsuzlukları ortaya çıkartamaz. Sol havuz medya Türkiye'nin durumlarını anlatmıyor" dedi.

‘SOL HAVUZ MEDYASI TÜRKİYE’NİN DURUMLARINI ANLATMIYOR’

İnce, "Belediye beslemeli bir medya olamaz. Bunlar yolsuzlukları ortaya çıkartamaz. Muhalefet medyası belediyelerden geçiniyor. Belediyeden geçinen bir medya belediyeyi eleştiremez. Halk TV ne yapıyor ulaşım zammını savunuyor. Ulaşım zammına gerekçe arıyor. Bunlar gerçekten olacak iş değil. Erzurum'da Halk TV sokak röportajı yapıyor. Röportajı yapan oyunu kime vereceksin diye soruyor. Memleket Partisi'ne vereceğim diyor. Halk TV ikinci kısmını kesiyor. Sol havuz medya Türkiye'nin durumlarını anlatmıyor." dedi.

'HDP'Lİ OLSAYDINIZ İBB'DE İŞE GİRERDİNİZ'

CHP'deki siyasi değişime de değinen İnce, "Selahattin Demirtaş'ı destekleseydiniz terfi alırdınız, HDP'li olsaydınız İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde işe girdiniz ama Muharrem İnce'yi desteklediğiniz zaman ne milletvekili olabilirsiniz ne de belediye başkanı olabilirsiniz" ifadelerini 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Yeni Şafak
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...