Muharrem İnce, Ekrem İmamoğlu’nu destekleyecek mi? Muharrem İnce kimi destekleyecek? İmamoğlu, İnce ile ne konuştu?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Muharrem İnce, Ekrem İmamoğlu’nu destekleyecek mi? Muharrem İnce kimi destekleyecek? İmamoğlu, İnce ile ne konuştu?

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile bir araya gelen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu görüşmede neler konuştuklarına dair açıklamada bulundu. İmamoğlu ve İnce ne konuştu? Merak konusu oldu. Muharrem İnce, yerel seçimlerde Ekrem İmamoğlu’nu destekleyecek mi?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce 11 Aralık Pazartesi günü bir görüşme gerçekleştirdi. Muharrem İnce ile Ekrem İmamoğlu bir hafta içinde ikinci kez bir araya gelmişti. Basına kapalı gerçekleşen toplantının ardından iki isimden de görüşmeye dair açıklama yapılmamıştı. Muharrem İnce ile Ekrem İmamoğlu arasındaki yerel seçim çerçevesindeki görüşme kamuoyunda merak uyandırdı. Bugün Şişli’de bir toplantıya katılan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu basın mensuplarının sorularını yanıtlarken bu görüşmeye dair bazı açıklamalarda bulundu. İBB  Ekrem İmamoğlu, Memleket Partisi Lideri Muharrem İnce ile ne konuştu? Ayrıntıları…

İBB BAŞKANI İMAMOĞLU, İNCE İLE NE KONUŞTU?

31 Mart yerel seçimlerine yaklaşılırken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Memleket Partisi Lideri Muharrem arasında bir görüşme gerçekleşti. Ekrem İmamoğlu, Muharrem İnce ile yerel seçim kapsamındaki görüşme için “Çok net İstanbul'u konuştuk. Kendisinin en güçlü seviyede İstanbul'a destek olacağını tarafıma iletti. Ben de çok mutlu olduğumu söyledim. Bugün de; bu görüşmenin bu anlamdaki detaylarını ve Sayın İnce'nin bu değerli davranışını Sayın Genel Başkanımızla paylaşacağım" dedi. 

MUHARREM İNCE,  EKREM İMAMOĞLU’NU DESTEKLEYECEK Mİ?

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce yaklaşan yerel seçimler için “İstanbul’da Ekrem İmamoğlu’nu destekleyeceğiz" açıklamasını yaptı. İnce ayrıca İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den bu hafta randevu talep edeceğini ifade etti.

 

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Enis12 Aralık 2023 16:55

Muharrem İnce'nin desteklemesi bekleniyordu ama her an dönebilir belli olmaz

Okan12 Aralık 2023 16:53

Bugün anlaşıp yarın araları bozulursa hiç şaşırmam öyle bir ikili

Sonraki Haber Yükleniyor...