Muhalefe 41 fabrika ile cevap

Muhalefe 41 fabrika ile cevap

GÜNDEM Haberleri

Türkiye’de yatırımlar hız kesmeden devam ediyor. Özellikle üretime dayalı sanayi tesislerinin yapımında gözle görülür bir artış yaşanıyor.

Aksaray’da 41 fabrikanın açılışı yapıldı. 800 milyon TL’lik yatırıma tekabül eden bu yatırımlar muhalefet tarafından seslendirilen ‘Fabrikalar açılmıyor’ söylemlerine en güzel cevap oldu. Fabrika açılışlarını Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank gerçekleştirdi. Açılış töreninde konuşan Varank “Muhalefet hâlâ diyor ki Türkiye’de hiçbir fabrika açılmıyor. Yine geçenlerde buna benzer bir açıklama yaptı. Bu zat yarın kimi kandırayım anlayışı ile geziyor. AK Parti hükûmetleri hangi fabrikayı kurdu? dedi. Bu bir gaf” dedi.

ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPTIK

İhracat rakamlarının daha da yukarılara taşınması gerektiğinin altını çizen Varank “Aksaray için üzerimize düşeni yaptık, yapmaya devam edeceğiz. 2002 yılında 1 organize sanayi bölgesi vardı, şimdi 4. Sadece Aksaray Organize Sanayi Bölgesi için 200 milyon liralık proje desteği sağladık” dedi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında “AK Parti’ye oy veren bütün kardeşlerimin kendilerine vicdanlarına sormasını istiyorum. AK Parti hükûmetleri hangi fabrikayı kurdu? Bana 1 fabrika örneği versinler. Hangisini kurdular?” ifadelerini kullanmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...