Muğla'da katliam! Bodrum Belediye Başkanının kuzeni dehşet saçtı: 3 ölü

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Muğla'da katliam! Bodrum Belediye Başkanının kuzeni dehşet saçtı: 3 ölü

GÜNDEM Haberleri

Muğla Bodrum'da bir kişi katliam yaptı. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras'ın kuzeni olduğu öğrenilen İ.A önce annesini sonra kardeşini öldürüp kendi kafasına da sıkarak intihar etti. Silah seslerini duyan komşuların eve gelip manzarayı görmesinin üzerine polis ekiplerine ihbar edildi.

Sinir krizi geçiren kişi katliam yaptı, ortalık kan gölüne döndü. Öğle saatlerine doğru Ortakent Müsgebi Mahallesi Nur Sokak üzerinde meydana gelen olayda İ.A. iddiaya göre mal paylaşımı meselesinden dolayı annesi 88 yaşındaki S.A. ve 55 yaşındaki kardeşi B.A. ile tartışmaya başladı.

Muğla'da katliam! Bodrum Belediye Başkanının kuzeni dehşet saçtı: 3 ölü

ANNESİNİ VE KARDEŞİNİ ÖLDÜRDÜ ADRINDAN İNTİHAR ETTİ

İhlas Haber Ajansı'nda yer alan habere göre tartışmanın şiddetlenmesi sonrası sinir krizi geçiren 58 yaşındaki İ.A., kardeşi ve annesini yanında getirdiği tabancayla vurarak öldürüp intihar etti. Silah sesleri üzerine komşuları evin camını kırarak içeri girdi. İçeride 3 cesetle karşılaşan komşuları olayı polis ekiplerine ihbar etti. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

BODRUM BELEDİYE BAŞKANININ KUZENİ ÇIKTI

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, halası S.A. ile kuzenlerinin başına gelen bu menfur olayı haber alır almaz olay yerine geldi. Bodrum'da şok etkisi oluşturan olayın ardından, 3 ceset savcılığın incelenmesinin ardından Adli Tıp Kurumuna gönderildi.(İHA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...