Müge Anlı’da sır perdesi aralandı! Nevrigül Alan’ın ölüm nedeni ortaya çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Müge Anlı’da sır perdesi aralandı! Nevrigül Alan’ın ölüm nedeni ortaya çıktı

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Bursa’da kaybının 47’nci gününde zeytin bahçesinde cesedi bulunan 22 yaşındaki Nevrigül Alan’ın şüpheli ölümünde sır perdesi aralandı. Eşinden ayrılan 2 çocuk annesi Nevrigül’ün otopsi sonucunu Müge Anlı açıkladı.

Müge Anlı ile gündeme gelen Nevrigül Alan’ın şüpheli ölümüyle ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Kaybının 47. gününde bir zeytin ağacına asılı halde cansız bedeni bulunan Nevrigül’ün ölüm nedeni ortaya çıktı. Müge Anlı otopsi sonucunu ve Cumhuriyet savcısının raporunu açıkladı.

Gemlik Cumhuriyet Başsavcılığı Nevrigül Alan'ın ölümüyle ilgili soruşturmayı tamamladı. Olayın intihar olduğu ise yapılan otopsi, elde edilen delillerdeki incelemeler ve DNA testlerinden netleşti.

Savcılık, Alan’ın cesedinde saç telinden DNA örnekleri alıp çevrede geniş çaplı araştırma yaptırdı. Nevrigül Alan'ın cesedi yere indirilmeden ağaç ve ası malzemesinde bakan bir kişiye ait DNA bulgularına rastlanılmazken, yapılan otopside intihar ettiği ortaya çıktı. Öte yandan otopsiye olaya bakan savcının girdiği öğrenildi.

Müge Anlı’da sır perdesi aralandı! Nevrigül Alan’ın ölüm nedeni ortaya çıktı

ESKİ EŞİNE İNTİHAR MEKTUBU BIRAKMIŞ

Nevrigül’ün cesedi ve yakınında bulunan 2 adet cep telefonu, kol çantası, çakmak, şarj aleti, kulaklık, toka ve para ile ilaç ve alkol şişeleri olay yeri ekiplerince titizlikle incelendi. Bölgedeki köpeklerin çantayı karıştırdığı yapılan detaylı iz araştırmasında ortaya çıktı.

Öte yandan telefonları incelenen Alan’ın boşanma aşamasında olduğu eşi Fevzi Alan’a psikolojisinin bozuk olduğunu, intihara meyilli mesajlar attığı ve intihar mektubu bırakıldığı tespit edildi. Yapılan araştırmalar çerçevesinde Nevrigül Alan’ın intihar ettiği kesinleşti.

Yapılan olay yeri tespitinde genç kadının terliklerinin incelendiği, cesedin yanında bulunan çanta ve sapında yer alan izlerin de çantanın hayvanlar tarafından sürüklendiği tespitini güçlendirdiği kaydedildi.

Genç kadının yakınlarına da bunalımda olduğunu ifade ettiği, cinayet masası dedektifleriyle olay yeri inceleme şube müdürlüğü kriminal dedektiflerinin tespitlerinin intihar olayını kesinleştirdiği vurgulandı.

Öte yandan Nevrigül Alan’ın kardeşi Nazmiye’nin makyajlı halleri sosyal medyada gündem oldu. Programda sık sık gülen Nazmiye, tepki çekti. Nevrigül'ün kız kardeşi Nazmiye de "Dosyanın kapanmasını istemiyorum" dedi.

 

 

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...