Müezzinoğlu ve Altepe'den taziye ziyareti

Müezzinoğlu ve Altepe'den taziye ziyareti

GÜNDEM Haberleri

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Enver Ören'in vefatı sebebiyle İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mücahid Ören'i ziyaret ederek başsağlığı diledi. Bakan Müezzinoğlu, "Enver Bey'in vefatı yürekleri acıttı" diye konuştu. Ahmet Mücahid Ören'in acısını paylaşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, "Enver Bey'in ülkeye çok önemli hizmetleri oldu" dedi.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, merhum Enver Ağabey'in Türkiye için izleri silinmeyecek hizmetler yaptığını söyledi. İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mücahid Ören'i ziyaret ederek taziye dileklerini ileten Bakan Müezzinoğlu, "Enver Bey'in vefatı hepimizin yüreğini acıttı. Çok sevdiğim, talebelik ve gençlik yıllarımdan itibaren hizmetlerini yakinen takip ettiğim kıymetli bir insandı. Allah rahmet eylesin, sizlere de sabırlar temenni ediyorum" dedi.Müezzinoğlu ve Altepe'den taziye ziyaretiBakan Müezzinoğlu'nu, İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mücahid Ören karşıladı. Müezzinoğlu ve Altepe'den taziye ziyaretiBaşkan Altepe: Enver Ören ülkeye önemli hizmetler yaptı Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İhlas Holding ve gazetemizin kurucusu Enver Ören'in vefatı sebebiyle İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mücahid Ören'e taziye ziyaretinde bulundu. Altepe, "Önemli hizmetleri oldu ülkeye. Hem maddi, hem de diğer pek çok badireler atlattı. Ama çizgisinden şaşmadı. Mekanı cennet olsun" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...