Muammer Güler dev operasyonla ilgili konuştu, 'Örgütlü suç'

Muammer Güler dev operasyonla ilgili konuştu, 'Örgütlü suç'

GÜNDEM Haberleri

İçişleri Bakanı Muammer Güler, sabah erken saatlerde taraftar gruplarına yönelik yapılan operasyonla ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

İstanbul'un 3 büyük futbol kulübü olan, Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin taraftar gruplarına yönelik yapıldığı ifade edilen dev operasyonla ilgili olarak İçişleri Bakanı Muammer Güler açıklama yaptı.Gözaltılarla ilgili açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Muammer Güler; "Burada organize bir suç faaliyeti söz konusudur. Bugün yapılan operasyon 6222 kanun kapsamında değildir. Şiddet ve örgütlü yönetim söz konusudur. 69 kişi gözaltına alındı" dedi.Muammer Güler; "Bugün yapılan operasyon, örgütlü suç faaliyetinde bulunan kişileri kapsamaktadır. Özel yetkili savcılar görevlendirilmiştir. Sahte bilet ile maça girme, yönetimlere baskı, şiddet ve yağma amacıyla örgütlü suç faaliyetleri gibi durumlar vardır." diyerek sözlerini noktaladı.
(Sporx)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...