MSB'den vatandaşlara kan bağışı çağrısı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
MSB'den vatandaşlara kan bağışı çağrısı

GÜNDEM Haberleri

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.5 şiddetindeki depreminde ardından Milli Savunma Bakanlığı vatandaşlara Kızılay için kan bağışı çağrısında bulundu.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde saat 04.32 sularında meydana gelen 7.5 şiddetindeki deprem çevre illerde büyük hasara yol açmıştı. Depremde çeşitli illerde dahil toplamda 1014 kişi hayatını kaybetmiş, 5 bin 285 kişi ise yaralanmıştı. Deprem için ekiplerin arama ve kurtarma çalışmaları devam edekren Milli Savunma Bakanlığı'ndan bir çağrı yapıldı.

Bakanlık bünyesindeki sivil ve askeri personelin, gönüllülük esasına dayalı olarak Türk Kızılaya kan bağışında bulunacağını açıkladı. Milli Savunma Bakanlığı'ndan (MSB) yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan ve 10 ili etkileyen 7,7 büyüklüğündeki deprem sonrası Türk Kızılayın, kan ve kan ürünleri ihtiyacına ilişkin çağrısının ardından MSB bünyesinde görevli sivil ve askeri personelin, gönüllülük esasına dayalı olarak Türk Kızılaya kan bağışında bulunacağı belirtilerek, "Asil milletimizi de Kızılay'ın bu çağrısına destek olmaya davet ediyoruz." 

https://twitter.com/tcsavunma/status/1622561434109464578

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...