MSB o anları paylaştı: Yakalanan kadın terörist Mehmetçiğin kendisine nasıl davrandığını anlattı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Milli Savunma Bakanlığı Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde teröristlerle girilen çatışmada 2 terörist etkisiz hâle getirildiğini ve 'Marya Umut' kod adlı Şengül Bulut isimli kadın terörist de sağ ele geçirildiğini duyurdu. Bakanlığın açıklamasında 'Mehmetçiklerimiz tarafından yaraları tedavi edilen ve devletimizin şefkatini hisseden kadın terörist, kahraman askerlerimizin kendisine nasıl davrandığını anlatıyor.' ifadeleri yer alırken görüntülerde kadın teröristin ' Hiçbir şey dışarıdan göründüğü gibi değil.' dediği duyuluyor.

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

'Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde teröristlerle girilen çatışmada 2 terörist etkisiz hâle getirilmiş, Marya Umut kod adlı Şengül Bulut isimli kadın terörist de sağ ele geçirilmişti.  Mehmetçiklerimiz tarafından yaraları tedavi edilen ve devletimizin şefkatini hisseden kadın terörist, kahraman askerlerimizin kendisine nasıl davrandığını anlatıyor.'

https://twitter.com/tcsavunma/status/168772132868870963

'DIŞARIDAN GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ DEĞİL'

Yaralı olarak yakalanan 'Marya Umut' adlı kadın terörist Şengül Bulut, askerlerin kendisine olan muamelesini şu ifadelerle anlattı:

"Türk askerleri beni buldular. İlk yaptıkları şey yaralarıma müdahale etmek oldu. Su verdiler, yemek verdiler. Ellerinden gelen her şeyi yaptılar. Hatta bulunduğum yerden beni çıkarmak için sırtlarına almayı bile teklif ettiler. Yaklaşımlarından çok etkilendim. Hiçbir şey dışarıdan göründüğü gibi değil. Sabahtan beri kaç defadır buradaki tüm arkadaşlar yaralarıma tekrar tekrar pansuman yaptılar. Bence bu böyle bilinmelidir."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...