MSB duyurdu: Suriye'nin kuzeyinde 2 terörist etkisiz hale getirildi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
MSB duyurdu: Suriye'nin kuzeyinde 2 terörist etkisiz hale getirildi

GÜNDEM Haberleri

Son dakika! Milli Savunma Bakanlığı, Suriye’nin kuzeyinde tespit edilen 2 PKK/YPG’li teröristin etkisiz hâle getirildiğini duyurdu.

Teröristlerin inleri bir bir yerle bir ediliyor. Milli Savunma Bakanlığı, Suriye'nin kuzeyinde tespit edilen 2 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Saldırı girişiminde bulunan teröristleri hendeklere gömmeye devam ediyoruz. Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Suriye'nin kuzeyinde tespit ettiği 2 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hale getirdi. Mücadelemiz kararlılıkla sürecek" ifadeleri kullanıldı.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1599049045477294080

ZEYTİN DALI VE BARIŞ PINARI'NDA DA 2 TERÖRİST ETKİSİZ

Öte yandan, Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından gün içerisinde yapılan açıklamada, Zeytin Dalı ve Barış Pınarı bölgelerinde saldırı hazırlığı yapan 2 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiği bildirdi.

Bakanlığın sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, "Teröristleri hain emellerine ulaşamadan etkisiz hale getirmeye devam ediyoruz. Zeytin Dalı ve Barış Pınarı bölgelerine saldırı hazırlığında olan 2 PKK/YPG'li terörist, komandolarımızın başarılı müdahalesi ile etkisiz hale getirildi" ifadelerine yer verildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...