MSB duyurdu: Şehidimiz var

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
MSB duyurdu: Şehidimiz var

GÜNDEM Haberleri  / Haber Merkezi

MSB:"Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde 26 Mayıs 2022 tarihinde bir üs bölgemize bölücü terör örgütü mensuplarınca açılan taciz ateşi sonucunda kahraman silah arkadaşımız P. Söz. Er Mehmet Meral şehit olmuştur."

Kuzey Irak'ta yürütülen Pençe-Kilit operasyonunda bir asker şehit oldu. Konuyla ilgili Milli Savunma Bakanlığı'ndan açıklama yapıldı. Açıklamada, Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde bugün üs bölgesine bölücü terör örgütü mensuplarınca taciz ateşi açıldığı bildirildi. Açılan ateş sonucunda Piyade Sözleşmeli Er Er Mehmet Meral'in şehit olduğu açıklandı.

PENÇE KİLİT'TE 1 ŞEHİDİMİZ VAR

Açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz" ifadelerine de yer verildi.

MSB duyurdu: Şehidimiz var

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Yozgat Valisi Ziya Polat sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı duyuruda Yozgat’ın Sorgun ilçesi Nüfusuna kayıtlı Piyade Sözleşmeli Er Mehmet Meral’in Pençe-Kilit Harekatında şehit düştüğünü belirtti. Polat, şehidin ailesine başsağlığı ve sabır diledi. Meral’in Siirt 3. Komando Tugayı emrinde görevli olduğu, günün ilk saatlerinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından açılan ateş sonucu şehit olduğu öğrenildi.

MSB duyurdu: Şehidimiz var

5 ASKER ŞEHİT OLMUŞTU

Önceki gün de aynı bölgede PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada 5 askerin şehit olmuş, 2 asker de yaralanmıştı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...