MSB, Bakan Akar'ın kriz öncesi Akşener ile görüştüğü iddiasını yalanladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
MSB, Bakan Akar'ın kriz öncesi Akşener ile görüştüğü iddiasını yalanladı

GÜNDEM Haberleri

Milli Savunma Bakanlığı, sosyal medyada bir gazetecinin kriz öncesi 'Bakan Hulusi Akar, İYİ Parti lideri Akşener ile görüştü' şeklindeki iddiayı yalanladı.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın, İYİ Parti lideri Meral Akşener'i 6'lı Masa'da yaşanan kriz öncesi gizlice ziyaret ettiğine ilişkin iddia gündem oldu.

İddiayı ortaya atan gazeteciye Twitter hesabı üzerinden cevap veren Milli Savunma Bakanlığı İletişim Danışmanı Ekrem Okutan, "Görünen o ki hezeyan içinde, halüsinasyon görüyor. Tavsiyem; doktora görünmesi, temennim, başını semaya her kaldırdığında yalanları için Allah'tan af dilemesidir" ifadesini kullandı.

BAKANLIK DA YALANLADI

Öte yandan Milli Savunma Bakanlığı dasöz konusu iddiayı yalanladı. 

"ASILSIZ"

Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, "Asılsız iddia ve yorumların yer aldığı köşe yazısı Bakanlığımız tarafından tekzip edilmiş ve söz konusu tekzip metni yayımlanmıştır" ifadelerine yer verildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...