MSB acı haberi duyurdu: Pençe Kilit Harekatı bölgesinde 1 asker şehit oldu

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
MSB acı haberi duyurdu: Pençe Kilit Harekatı bölgesinde 1 asker şehit oldu

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, 1 askerin şehit olduğunu duyurdu. Bakanlık tarafından yapılan açıklamada 20 Kasım 2023 tarihinde bölücü terör örgütü mensupları ile sağlanan temas sonucunda, P.Ütğm. Abdullah Köşe'nin şehit olduğunu belirtti. Öte yandan çıkan çatışmada 5 teröristin de etkisiz hale getirildiği açıklandı.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) acı haberi duyurdu. Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde 1 asker şehit oldu. Piyade Üsteğmen Abdullah Köse, bölücü terör örgütü mensupları ile girilen temasta şehit düştü. MSB tarafından yapılan açıklamada çıkan çatışmada 5 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyuruldu. Bakanlık, operasyonların devam edeceğini söyledi.

MSB acı haberi duyurdu: Pençe Kilit Harekatı bölgesinde 1 asker şehit oldu

MSB'nin açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, 20 Kasım 2023 tarihinde bölücü terör örgütü mensupları ile sağlanan temas sonucunda, kahraman silah arkadaşımız Piyade Üsteğmen Abdullah Köse şehit olmuştur. İlk belirlemelere göre 5 terörist temasta etkisiz hale getirilmiştir. Bölgede operasyonlar devam etmektedir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz"

https://twitter.com/tcsavunma/status/1726593894744576177

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...