MSB: 9 terörist etkisiz hâle getirildi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
MSB: 9 terörist etkisiz hâle getirildi

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Barış Pınarı, Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı'nda tespit edilen teröristlere yönelik operasyon gerçekleştirildi. Milli Savunma Bakanlığı da konuyla ilgili açıklama yaptı.

Terör örgütlerine yönelik operasyonlar tüm hızıyla devam ediyor. Irak'ın kuzeyinde başlatılan Pençe-Kilit Operasyonu'yla beraber Barış Pınarı, Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgesinden de yeni haberler geliyor. Son olarak 3 bölgede saldırı hazırlığındaki teröristlerin etkisiz hale getirildiği bildirilirken konuyla ilgili Milli Savunma Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından paylaşım yapıldı.

HAVADAN VE KARADAN TERÖR HEDEFLERİ VURULUYOR!

MSB'den yapılan açıklamada, "Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı, kalmıyor, kalmayacak! Kahraman Komandolarımız; Barış Pınarı, Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgelerinde saldırı hazırlığındaki 9 PKK/YPG’li teröristi etkisiz hâle getirdi. Teröristleri kazdıkları hendeklere gömmeye devam edeceğiz!" denildi.

DÜN DE 10 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLMİŞTİ

Dün de Barış Pınarı ve Zeytin Dalı bölgelerine sızma girişiminde bulunan 10 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirilmişti.

MSB konuyla ilgili şu açıklamayı yapmıştı; Terör örgütü PKK/YPG ile mücadelemiz Suriye’de de devam ediyor. Barış Pınarı ve Zeytin Dalı bölgelerine sızma ve saldırı girişiminde bulunan 10 terörist, Kahraman Komandolarımız tarafından etkisiz hâle getirildi. Teröristle mücadelemiz etkin ve kararlı şekilde sürecek!

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...