Motosikletli iki çocuk kazada can verdi! Kaza anı kameraya yansıdı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Sivas Kale köyünde feci bir kaza gerçekleşti. 16 yaşındaki motosikletli iki genç, pikabın altına girdi. Ömer Akbulut ile arkasında oturan Berat Kiriş, hastanede hayatını kaybetti. Kaza anı ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Sivas'ın Altınyayla ilçesi Kale köyünde 16 yaşındaki Ömer Akbulut idaresindeki motosiklet bir anda kontrolden çıktı. Karşı şeride geçen araç devrildi. Akbulut. ile arkasında oturan arkadaşı Berat Kiriş (16) motosikletten düşerek seyir halindeki pikabın altına girdi.

HASTANEDEN ACI HABER GELDİ

Gençler ağır yaralanırken köye jandarma ve sağlık ekipleri geldi. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan ikili, ambulanslarla Altınyayla Devlet Hastanesine kaldırıldı. Çocukları yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatlarını kaybetti. Pikap sürücüsü K.Y. ifade vermek için karakola götürüldü. 

Kaza anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...