MİT TIR'larını durduran savcıdan şok hamle!

MİT TIR'larını durduran savcıdan şok hamle!

GÜNDEM Haberleri

Adana'da durdurulan MİT TIR'larını görev sahasında olmamasına 500 jandarmayla aramak isteyen savcı Aziz Takçı'dan şok çıkış geldi.

Adana'da görev sahasında olmamasına rağmen MİT'e ait TIR'ları 500 jandarmayla durdurup arama yapmak isteyen Cumhuriyet Savcısı Aziz Takçı'dan şok çıkış geldi. Geçtiğimiz günlerde Trabzon'a atanan Savcı Takçı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan hakkında suç duyurusunda bulunarak 100 bin liralık manevi tazminat davası açtı.

Paralel yapının durdurduğu TIR'larla ilgili emri veren Savcı Aziz Takçı avukatı Alp Değer Tanrıverdi, aracılığı ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan hakkında suç duyurusunda bulunup tazminat davası açtı. Avukat Tanrıverdi Adana Cumhuriyet Başsavcılığı'na verdiği dilekçede "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan aleyhinde yaptığımız suç duyurularına ek olarak bağımsız ve tarafsız Türk Yargısı'na olan inancımız doğrultusunda 100 bin liralık manevi tazminat davası açmış bulunuyoruz" dedi. Avukat Tanrıverdi, müvekkili Savcı Aziz Takçı için açtığı tazminat davası için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 19 Mart 2014'de AK Parti İl Binası'nda televizyon programı, 20 Ocak 2014'de Ankara Esenboğa Havalimanı'nda yapılan basın toplantısını, 16 Şubat 2014'de İstanbul İkitelli Şehir Hastanesi temel atma töreni, 15 Mart 2014'de Adana mitingi ile 8 Nisan 2014'de AK Parti grup toplantısında yaptığı konuşmaları kanıt olarak gösterdi. Avukat Tanrıverdi, verdikleri dilekçede ayrıca, söz konusu konuşmalarda müvekkiline hitaben sürekli olarak 'Paralel savcı', 'Casus', 'Vatan haini', "Alçak" gibi ithamlarda bulunulduğunu öne sürdü.

Avukat Tanrıverdi, Savcı Takçı hakkında çıkan haberler dolayı, 2 gazete hakkında da suç duyurusunda bulunarak, 15 bin lira tazminat davası açtıklarını söyledi. (AKŞAM)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...