MİT MüsteşarıHakan Fidan'ın oğlu evlendi

MİT MüsteşarıHakan Fidan'ın oğlu evlendi

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Müsteşarı Hakan Fidan'ın oğlunun düğününe katıldı.

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Müsteşarı Hakan Fidan'ın oğlu evlendi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in kıydığı nikahta, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan ve Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez nikah şahitliği yaptı. Ajanslarda geçen haberlerde damat ve gelinin isimlerine yer verilmemesi dikkat çekti.


DÜĞÜNE AİT DETAYLAR GİZLENİYOR


Ankara Ticaret Odası Congresium Salonu'ndaki nikâhı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek kıydı. Nikahta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Vekili ve Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez de şahitlik yaptı. Tören sonrası çifte evlilik cüzdanını Cumhurbaşkanı Erdoğan takdim etti.


Düğün törenine ait detaylar gizli tutulurken Fidan'ın oğlunun kabinede bulunan bir bakanın yeğeniyle evleneceği konuşuluyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katıldığı düğün töreni için yoğun güvenlik önlemleri alınırken, yaklaşık 300 kişi olduğu söylenen davetliler için gizlilik uygulanıyor.
MİT MüsteşarıHakan Fidan'ın oğlu evlendi
AJANSLAR

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...