MİT buluyor, TSK vuruyor

MİT buluyor, TSK vuruyor

GÜNDEM Haberleri

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ile MİT Başkanlığı’nın koordinasyonunda gerçekleştirilen operasyonlarla eli kanlı terör örgütü PKK mensuplarına göz açtırılmıyor.

MİT tarafından Irak’ın kuzeyindeki Metina, Gara ve Zap bölgelerinde hareket hâlinde olduğu tespit edilen PKK üyelerinin koordinatları TSK’ya bildirildi. Bölgeye düzenlenen hava harekâtında silahlı 7 terörist etkisiz hâle getirildi, bölücü terör örgütüne ait silah mevzii, sığınak ve mühimmat depoları imha edildi.  İçişleri Bakanlığı da son 24 saatte gerçekleştirilen iç güvenlik operasyonlarında Şırnak’ta on, Diyarbakır’da dört, Batman’da dört, Gaziantep’te bir olmak üzere 19 teröristin etkisiz hâle getirildiğini duyurdu. Bu arada, Şırnak’ın Cudi Dağı ve Güçlükonak ilçesi Demirboğaz kırsalında gerçekleştirilen biri sağ on teröristin etkisiz hâle getirilen teröristlerden birinin 4 Ekim’de Mardin’in Dargeçit ilçesinde 8 askerin şehit edildiği saldırıyı gerçekleştiren hainlerden “Kemal Bagog” kod adlı Lokman Genç olduğu tespit edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...